OBS De Akker | Meibloem 46 | 1716 VA Opmeer

Groep 1/2/3

Onze klas

 We zijn alweer een paar weken onderweg. Onderweg in het nieuwe schooljaar naar veel mooie leermomenten. Onze klas bestaat op dit moment uit 17 kinderen, verdeeld over de groepen 1,2 en 3.

De kinderen in de groepen 1 en 2 zijn gestart met een mini-thema over kleuren. Aan de hand van een leuk prentenboek (" het kleurenwinkeltje") leerden en onderzochten we van alles over kleuren en hun mogelijkheden. In groep 3 zijn de kinderen al druk bezig met lezen, schrijven en rekenen. Wat zijn er veel nieuwe dingen te leren.

Nu zijn wij alweer gestart met ons nieuwe thema "herfst", waarin ook een deel zit waarbij we werken met vierkeerwijzer.  

Op maandag en dinsdag is juf Anja onze juf en op donderdag en vrijdag juf Joke. De woensdagen zijn zij er om beurten. We hebben ook een nieuwe onderwijsassistente: juf Mirjam. Zij komt op dinsdag, donderdag en vrijdag helpen in onze klas en in de andere klassen. Op maandag en woensdag is juf Carla er ook nog voor extra hulp in de klas. Wij boffen maar met zoveel helpende handen!

De eerste weken hebben we iedere dag een Vreedzame School les. Zo werken we samen aan een goed sfeer in de groep en in de hele school. Elkaar helpen en opstekers geven vinden wij belangrijk. Daar worden we blij van!

 

 Groep 1/2/3

Onze klas

Op maandag, dinsdag en ( om de week) woensdag staat juf Anja voor de groep. 

Daarnaast is onze onderwijsassistent juf Marjan in de groep op dinsdag, donderdag en vrijdag.  

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.